100 000 € ARVOINEN PÄÄVOITTO LAHTEEN

Päävoitto arvoltaan 100 000 euroa meni Raimolle Lahteen. Raimo ei ollut uskoa näkemäänsä, kun hän rekisteröi arvan internetsivustomme kautta ainoastaan raaputtamalla arvan ”internetkoodi”-kenttää. Eteen pomppasi ruutu jossa luki, että Raimo oli voittanut päävoiton. Raimon piti vielä tarkistaa että kyseessä ei ollut pila tai vastaavaa, raaputtamalla esille kolme ”Päävoitto”-ruutua. Ja sieltähän ne löytyi!

Onnellinen Raimo kävi toimistollamme Helsingissä kahvilla ja kakulla, ja luovutti samalla voittoarvan meille. Raimo ei heti tiennyt mitä voittoja hän halusi lunastaa isolla voittoarvollaan. Loppujen lopuksi hän päätti lunastaa kolme Nissan Qashqai-autoa, ja matkalahjakortin joka ei noin vain lopu kesken. Nyt on taas käynnissä uusi arpajaiskausi, ja uusi päävoitto on taas jaossa.

Ehkä sinä olet seuraava onnellinen päävoiton voittaja?

MUITA VOITTAJIA

Markku raaputti itselleen ensimmäisen upouuden autonsa
Oltuaan tilausasiakkaana yli puoli vuotta, Markun silmät meni pyörälle kun hän raaputti itselleen
30 000 euron arvoisen voiton. Markku valitsi
Nissan Qashqai auton, ja sai näin itselleen
elämänsä ensimmäisen upouuden autonsa.

13 000 euron arvoinen voitto johti Pohjois-Amerikkaan ja etelän lämpöön
Timo kutsuttiin viime keväänä toimistoomme pullkahville voitettuaan 13 000 euron arvoisen matkalahjakortin jolla hän on matkustanut New Yorkiin, Kanadaan ja Espanjaan. Ja vieläkin löytyy arvoa jäljellä lahjakortista.

Thaimaahan viettämään 60-vuotisjuhlat vaimonsa kanssa
Erkki raaputti itselleen 2 500 euron arvoisen tavaravoiton, ja lunasti voitollaan matkalahjakortin. Matka Thaimaahan on nyt tilattu juhliakseen vaimonsa 60-vuotis synttärit Thaimaan lämmössä.

“Eikä siinä kaikki että itse saa voittoja, vaan varathan menee hyvään tarkoitukseen”, Erkki kommentoi.

Kaisu raaputti itselleen 30 000 euron arvoisen voiton
Kaisu raaputti Unelma – Arvastaan 30 000 euron arvoisen voiton! Kaisu valitsi itselleen Nissan Qashqai auton.

20 000 euron arvoisen Kultaharkon voittajia
Extra-arvonnassamme, jonka järjestämme jokaisen arpjaiskauden lopussaa, on jo ollut yhdeksän onnellista voittajaa. Kultaharkot ovat menneet Ryttylään, Kajaaniin, Helsinkiin, Riihimäkeen, Imatralle, Kurikkaan ja Raumalle.

Onnea kaikille kultaharkon voittajille!

Niilolle 13 000 euron Nissan Micra
Niilo raaputti itselleen viime keväänä uuden Nissan Micran.

tilaa heti

MIKSI HE TILAAVAT URHEILUN UNELMA-ARPOJA?


JO YLI 100 000 TILAAJAA. MIKSET SINÄKIN KOKEILISI? TILAA TÄSTÄ KOTIISI!     

MAHTAVA LISÄARVONTA. LISÄARVONNASSA 20 000 € ARVOINEN KULTAHARKKO!

Kuinka Unelma-Arpa toimii?
Se on ihanan helppoa!

Tilattuasi arvat saat ensimmäiset viisi arpaasi kahden viikon sisällä. Ja sitten raaputat voittosi esiin, mahdollisuudet ovat hyvät, sillä joka viides arpa voittaa. Kuukausittaisen arpapaketin toimitamme sinulle aina kuun vaihteessa. Annamme Sinulle extralahjana 20 euron voittotakuun, jos ei tulisi yhtään voittoa kolmessa ensimmäisessä arpalähetyksessä.


Mahtavia ja houkuttelevia tavaravoittoja!

Tavaravoitot voit lunastaa heti voittoarvon mukaisesti tai jos havittelet parempia voittoja voit kasvattaa voittosi voittoarvoilla (6€ – 220€) henkilokohtaiselle voittotilillesi kolmen vuoden ajan. Voittoluettelostamme voit vapaasti valita tavaravoittosi voittoarvosi puitteissa.

Urheilun Unelma-Arvan raapuuttaminen on palkitsevaa, tosiaankin joka viides arpa voittaa, ja päätavaravoiton arvo on jopa 200 000 euroa!

“Ei voittoa”-arvoilla osallistut 20 000 € arvoisen kultaharkon arvontaan!

Myös ei voittoa -arpasi Sinun kannattaa rekisteröidä, osallistut niillä 20 000 euron arvoisen kultaharkon arvontaan, ainutlaatuinen mahdollisuus voittaa pesämuna vaikkapa asuntoon!

Kasvatat voittojasi vaikka kolme vuotta!

Rekisteröi arpasi voittotilillesi osoitteessa www.unelma-arpa.fi. Kolme samaa voittoarvoa arvassasi antavat sinulle mahdollisuuden lunastaa arvoa vastaavan tavaravoiton. Halutessasi voit myös kerryttää voittoarvoasi uusilla voittosummilla ja näin saavutat arvokkaampia tavaravoittoja.

Onnea raaputtamiseen!

tilaa heti

SUOMEN SUURIN JA PALKITSEVIN TAVARA-ARPAJAINEN!