logox2

POPUP CONTENT

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

logox2

POPUP CONTENT 2

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

TILAUSARPA ON VARAINHANKINNAN KULMAKIVI.

Pitkät perinteet Ruotsissa

Urheilun Unelma-Arvan tilausarvalla arvan
ostaja tukee suomalaisten lasten ja nuorten urheiluharrastusta ja voi voittaa itselleen arvokkaita tavaravoittoja.

Ruotsissa tilausarpaa on käytetty jo 50 vuoden ajan yhdistyksien, järjestöjen ja seurojen varainhankinnassa. Ruotsissa tilausarvoilla varainhankintaa suorittavat mm. kulttuuri- ja raittiusjärjestöt, poliittiset puolueet
ja kuten 
meilläkin, tilausarvalla on merkittävä rooli urheilun varainhankinnassa.

Vuosittain ruotsalaiset ostavat tilausarpoja 500 miljoonan euron arvosta! Pääosin puhelin-
markkinoinnilla 
myytävä tilausarpa onkin Ruotsissa vakiintunut varainhankintatapa.

Myös suomalaisilla on pitkät perinteet tilaustuotteiden ostamisessa. Olemme jo nähneet tilausarpatuotteiden löytäneen paikkansa myös suomalaisessa varainhankinnassa.

Urheilun Unelma-Arpa on ensimmäinen tilausarpa Suomessa. Unelma-Arvan myynti tapahtuu kuten Ruotsissakin, telemarkkinoinnilla, suoramarkkinoinnilla, sähköisellä markkinoinnilla ja urheiluseurojen myymänä.

Urheilun Unelma-Arvan
tehtävä on tukea unelmia

Varainhankinta-arpajaisten tarkoitus on tuoda voittoja arvanostajille ja tuottoa edunsaajille. Urheilun Unelma-Arvan voittojen arvo on 43% myytävien arpojen arvosta, se on reilusti ylitse arpajaislaissa määrätyn 35% arvon.

Urheilun Unelma-Arpa on Suomen suurin tavara- arpajainen. Yksittäisen tavara-arpajaisen tavaravottoarvo on yli 2,2 miljoonaa euroa. Päätavara-voittoarvo on 50 000-200 000 e.
kultaharkotUrheilun Unelma-Arpa antaa voitto-
mahdollisuuden myös ”ei voittoa” -arvoille. Rekisteröimällä ”ei voittoa” -arvat voittotilille, niillä osallistutaan 20 000 euron arvoisen kultaharkon arvontaan. Urheilun Unelma- Arvassa joka viides arpa voittaa.