logox2

POPUP CONTENT

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

_HMH6744

Urheilun Unelma-Arpa tekee hyvää!

Nyt on aika toimia, tulevaisuuden urheilutähtiemme menestys on käsissämme. Lasten ja nuorten urheiluharrastaminen on kuluiltaan nykyään monelle perheelle lähellä kipurajaa.

Olemme menestyneinä urheilijoina seuranneet tätä kehitystä huolestuneina, ja päätimme tehdä asialle jotakin. Lähdimme mukaan kehittämään ja markkinoimaan Suomen Olympiakomitean ja 15 urheilujärjestön yhteistä tavara-arpajaista, Urheilun Unelma-Arpaa.

Nyt haluamme osaltamme antaa hyvän kiertää. Mahtavat arpajaisvoitot ja tuotto nuorten liikuntaan toteuttavat kaikkien unelmia.

Tule sinäkin mukaan tukemaan Suomalaista nuorisourheilua!

Tehdään unelmista totta – Yhdessä!

Mikaela Wulff, Kilpapurjehtija, Olympia-pronssi ja MM-kulta
Toni Piispanen, Pyörätuolikelaus, Paralympiakulta
Mikaela Ingberg, Keihäänheittäjä, MM- ja EM-pronssi
Tommi Evilä, Pituushyppäjä, MM-pronssi
Sari Multala, Kilpapurjehtija, Kolminkertainen maailmanmestari

Urheilun Unelma-Arpa Oy – 100 % kotimainen!

Urheilun Unelma-Arpa Oy on 100 %:sti suomalaisella omistuspohjalla toimiva yritys ja Urheilun Unelma-Arvan tavara-arpajaisten käytännön toimeenpanija.

meista100

Käytännön toimeenpanijana tuotamme ja toteutamme Urheilun Unelma-Arvan arpajaiset parhaalla mahdollisella tavalla edunsaajiemme ja koko suomalaisen urheilun hyväksi. Arpajaisten edun-
saajina on Suomen Olympiakomitea ja 15 muuta urheilujärjestöä. Arpajaisten avulla kerätään varoja lasten ja nuorten urheiluseuratoimintaan. Kaikki suomalaiset urheiluseurat voivat hyödyntää Urheilun Unelma-Arpaa varainhankinnan keinona ympäri vuoden.

Kehitämme jatkuvasti tavara-arpajaisia Suomessa tekemällä laajasti yhteistyötä kotimaisten sekä ulkomaisten alan toimijoiden kanssa, kuten ruotsalaisen Miljonlotteriet:in kanssa.

Arpa hyvään tarkoitukseen
– nuorisoliikunnan tukemiseen
paikallisissa urheiluseuroissa

Suomen Olympiakomitea, liitot ja järjestöt käyttävät tuoton nuorisoliikunnan tukemiseen paikallisissa urheiluseuroissa. Osallistumalla jännittäviin arpajaisiin sinä et ole ainoa voittaja, koska ylijäämä menjee nuorisoliikunnan tukemiseen!

Tervetuloa voittajaksi!

Teemu Japisson
Pääsihteeri, Suomen Olympiakomitea

Arpajaisten ylijäämä menee edunsaaja Suomen Olympiakomitealle ja 15 sen piirissä toimiville liitoille ja järjestöille:

Suomen Olympiakomitea, Suomen Voimisteluliitto SVOLI ry, Suomen Urheiluliitto ry, Suomen Hiihtoliitto ry, Suomen Uimaliitto ry, Suomen Lentopalloliitto ry, Suomen Sulkapalloliitto ry, Suomen Ampuma-urheiluliitto ry, Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliitto ry, Suomen Luisteluliitto ry, Suomen Ampumahiihtoliitto ry, Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry, Finlands Svenska Idrott FSI rf, Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry, Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry.

URHEILUN UNELMA-ARPA   

Suomen suurin ja monipuolisin         tavara-arpajainen!

MAHTAVAT, HOUKUTTELEVAT
TAVARAVOITOT

– Arpamme ovat houkuttelevia
ostaa – päätavaravoiton 
arvo on
jopa 200 000 euroa 
ja voittoja on yhteensä yli 160 000 kpl. Voittojen kokonaisarvo on yli 2,2 miljoonaa euroa!

Urheilun Unelma-Arpa on palkitseva
arpa reilulla voitonjaolla, joka 5. arpa voittaa!

KERRYTÄ VOITTOARVO
VOITTOTILILLÄSI

Voit saavuttaa poikkeuksellisen monipuolisia ja arvokkaita tavarapa-
lkintoja 
kerryttämällä pienimmät (6-220€) voittoarvot voittotilillesi jopa kolmen vuoden ajan. 

LISÄARVONNASSA 20 000 € ARVOINEN KULTAHARKKO

– Rekisteröimällä ”ei voittoa”-arvat osallistut lisäarvontaan, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa kultaharkko, jonka arvo on 20 000 euroa! Lisäarvonta suoritetaan jokaisen arpajaiskauden lopussa kaksi kertaa vuodessa.

YLIJÄÄMÄ SUORAAN NUORISO-
URHEILUN
TUKEMISEEN

– Keneltä tai miten ostatkin Unelma-Arvan, arpajaisten ylijäämä menee aina suoraan lasten ja nuorten urheilun tukemiseen.

TEHDÄÄN UNELMISTA TOTTA – YHDESSÄ!

HYVIÄ TARINOITA

ASIAKASPALVELU & MEDIA

Urheilun Unelma-Arpa on jo tuottanut iloa monelle ihmiselle! Arpajaisen tuotoilla luomme mahdollisuuksia lasten ja nuorten urheilemiselle, samalla kuin arpajaiseen osallistujat saavat mahdollisuuden voittaa mahtavia palkintoja. Tähän alle keräämme hyviä tarinoita, joita Urheilun Unelma-Arpa on mahdollistanut.

sydänKultahippuja lapsille –
toimintaa, rauhoittumista ja ystäviä

Suomen Ampumaurheiluliiton SAL alle 14-vuotiaille suunnattu seuratoiminta tunnetaan Kultahippu- nimellä. Kultahipputoiminnalla ampumaseurat saavat innostettua ja pidettyä lapsia ampumaurheilun parissa. Kultahipputoiminnassa muistetaan, että kyseessä on lasten juttu, ei aikuisten. SAL tukee asiantuntemuksellaan seuroja niin kisojen järjestämisessä kuin oikeiden harjoitteluvälineiden
ja olosuhteiden hankkimisessa.

Kultahipputoiminnassa mukana olevat lapset ovat innoissaan harrastamisestaan. Ampuma-joukkueissa ja -kisoissa mukana oleminen opettaa lapsille yhteishenkeä ja myös häviämistä. Joskus kilpailuissa voittaa ja joskus ei – ja silti kaikilla on kivaa. Lasten ammuntaharrastuksen kultahippu on myös rento harrastaminen. Suorittaminen ja totisena hampaat irvessä kilpaileminen ei kuulu kultahippulaisten tapoihin. Alle 14-vuotiaiden poikien ja tyttöjen ampumaseuratoiminta on enemmänkin iloista nuorisokasvatusta kuin vakavaa kilpailutoimintaa.

SAL

sydän

Minisulkis

SSuL:n Minisulkis on suunnattu alle 10-vuotiaille lapsille. Minisulkiksessa pidetään vakavasti hauskaa, leikitään ja luodaan elämyksiä lapsille – samalla lapset oppivat pelaamaan sulkapalloa ja liikkumaan iloisesti. Minisulkiksen kautta seurat saavat lapsia tulemaan sulkiksen pariin, noin 30 seuraa järjestää tällä hetkellä Minisulkis-toimintaa lapsille.

Minisulkiksessa otetaan lapset huomioon. Sulkapalloliitto on tuottanut opasmateriaalia seuroille ja liitosta on saatavissa apua erilaisten Minisulkis-tapahtumien järjestämiseen. Minisulkiksen välineetkin ovat hieman erilaisia, mailat ovat lyhyempiä ja verkot matalampia kuin vanhemmilla pelaajilla. Harjoittelussa käytetään erilaisia, hauskuutta harjoitteluun tuovia apuvälineitä, esimerkiksi ilmapallot ja roikkupallot tuovat palloon osumisharjoitteluun onnistumisen iloa ja elämystä. Minisulkiksessa onkin kyseessä yhtä lailla nuorisokasvatuksesta kuin urheilun harrastamisestakin.

sulkapalloliitto

sydänLeiritoiminta

TUL:n perinteisellä leiritoiminnalla on merkittävä rooli kasvatustyössä. TUL järjestää lapsille ja nuorille urheilu- ja eräleirejä sekä perheleirejä ympäri vuoden. Leirien kestot ovat viikonlopusta viikon mittaisiin kesäleireihin. Leiritoiminnalla on TUL:ssa pitkät perinteet ja ne järjestetään yhdessä piirien ja seurojen kanssa. Leirit eivät ole lajikohtaisia, leireillä tutustutaan eri lajeihin, opiskellaan kädentaitoa ja liikutaan luonnossa. TUL järjestää myös erilaisia teemaleirejä, esim. sirkus ja Italialeiriteemat ovat monipuolistaneet lasten kokemuksia ja tuoneet iloa ja liikunnan riemua leiriarkeen.

Kaikilla lapsilla on mahdollisuus osallistua leireihin. Leirillä tavataan vanhoja kavereita ja löydetään uusia eripuolilta maata. Positiivinen ote ja tekeminen luo kivoja, loppuelämän muistettavia kokemuksia lapsille. Nautitaan luonnossa olemisesta ja yhdessä tekemisestä, kokeillaan uusia lajeja ja opitaan uusia taitoja. Leirinuotio ja -tarinat, niistä on hyvä tulevaisuus tehty.

TUL

sydän

Vammaisampujat

Nuorten paralympiaryhmään ja nuorten maajoukkueeseen kuuluva Nico Järvinen on mahtava esimerkki ammuntaurheilun monipuolisuudesta. Vuonna -99 syntynyt Nico on harrastanut ammuntaa jo 9 vuotta. Nyt vuonna 2017 hän on noussut paralympia maajoukkueeseen ja Nicon tähtäin on kohdistettu vuoden 2020 Tokion paralympialaisiin. Ampumaurheiluliiton paralympiaryhmään kuuluminen takaa Nicolle ja ryhmän muille jäsenille oikeat olosuhteet ja valmennuksen matkalla Tokioon. Paralympiaryhmässä mukana oleminen mahdollistaa nuorelle ampujalle kansainvälisen kilpailukokemuksen hankkimisen. 

Kuukausittaiset leirit Jyväskylässä auttavat lajitekniikan kohdalleen saamisessa ja yksilölajissa harjoittelu luo mestarin. Ryhmän ampujat pääsevät SAL:n tukemina vähintään kerran vuodessa ottamaan mittaa ulkomaisista kilpakumppaneistaan. Ulkomailla kilpaileminen valmentaa nuorta ampujaa aivan toisella tavalla kuin kotimaan koitokset. Kilpailijoita ja katsojia on moninkertaisesti kotimaassa totuttuun määrään nähden. Täydet katsomot ja kymmenet kanssakilpailijat luovat aivan omanlaisen kokemuksen.

SAL

sydänTUL JoyGames

TUL JoyGames tuo yhteen lapset, nuoret, aikuiset ja vanhukset iloiseen yhteistapahtumaan. TUL JoyGamesiin osallistuu parhaimmillaan 2000 henkilöä tutustuen eri liikuntalajeihin. Osaanottajien ikähaarukka on laaja, alle kaksi vuotiaasta lajinsa etsijästä yli 90-vuotiaaseen tanssiharrastajaan. Tapahtuman parasta antia onkin sukupolvien kohtaaminen rakastamissaan lajeissa.

Syksyllä 2017 Seinäjoelle kerääntyy lapsia ja perheitä tanssimaan, futaamaan, pelaamaan pingistä ja sulkista, juoksemaan, hyppäämään ja painimaan… TUL JoyGames:n lajikirjo on mahtava. Painija tanssii ja tanssija kokeilee karatea, salibandyn pelaaja tutustuu voimanostoon ja shakin pelaaja hyppää pituutta… Mikään muu urheilutapahtuma ei mahdollista kolmen päivän ajan urheilua iloisessa seurassa ylitse lajirajojen.

TUL Joy Games -nuorisotapahtuma järjestetään kahdesti vuodessa. Tapahtumia on järjestetty jo 2000-luvun alusta alkaen ja huipennus tulee TUL:n 100-vuotisjuhlavuonna 2019. Tilaisuus on merkittävä myös järjestävien tahojen taloudelle, liitto maksaa piireille ja seuroille tapahtumakorvauksen ja osaanottomaksutulot jäävät järjestäjille. Osallistujissa on paljon lapsiperheitä, jotka käyvät tapahtumassa vuosittain, ystävien tapaaminen ja eri lajien kirjo vetää puoleensa. TUL JoyGames on tilaisuus, joka toistuu ja sinne on päästävä.

TUL

YHTEYSTIEDOT

Asiakaspalvelumme palvelee teitä aina arkisin klo 9-16.

Puhelinnumero: 010 328 3000
Sähköpostiosoite: info@unelma-arpa.fi
Osoite: Urheilun Unelma-Arpa Oy
PL91, 00381 Helsinki

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä meille kysymys tai asiakaspalautetta

SÄHKÖPOSTI (PAKOLLINEN) AIHE (PAKOLLINEN) TUOTE (PAKOLLINEN) VIESTI (PAKOLLINEN) NIMI ASIAKASNUMERO PUHELINNUMERO
Viestinne on lähetetty.

MEDIA

Kick-off 16.10.2013

Maikkarin mainos
Talvi 2013

Maikkarin mainos
Talvi 2015-2016

Mikä on unelmasi urheilijana?

USEIN KYSYTTYÄ

ARVOISTA

VOITOISTA

SISÄÄNKIRJAUTUMISESTA

SÄÄNNÖT JA EHDOT

Painamalla alla olevia painikkeita saat esille arpajaisten eri kohtien säännöt ja ehdot. Pa-
inikkeet avautuvat PDF-tiedostoina joita voi esimerkiksi ladata tietokoneelle tai tulostaa.