ARPOJEN REKISTERÖINTI, VOITTOJEN LUNASTAMINEN JA VOITTOTILI

Miten arpoja rekisteröidään?

Arpojen rekisteröinti on erittäin helppoa! Aloita klikkaamalla kohtaa ”Rekisteröi&lunasta”. Jos kyseessä on ensimmäinen Sporttiarpasi, niin luot rekisteröinnin yhteydessä automaattisesti voittotilin itsellesi. Jos olet aikaisemmin rekisteröinyt Sporttiarpoja tai Urheilun Unelma-Arpoja, niin sinulla on jo oma voittotili. Kirjaudu silloin sisään kyseiselle voittotilille ja siirry rekisteröimään uudet arpasi.

Kun olet luonut oman voittotilisi, tai kun olet kirjautunut sisään aikaisimmilla tunnuksillasi, niin voit siirtyä rekisteröimään kaikki uudet arvat. Muista rekisteröidä kaikki arvat, sillä ”ei voittoa”-arvat osallistuvat lisäarvontaan jossa on mahdollisuus voittaa kultaharkko arvoltaan 20 000€!

Arpoja voi myös lähettää rekisteröitäväksi toimistollemme osoitteeseen Urheilun Unelma-Arpa Oy, PL91, 00381 Helsinki.

TilaaArpoja

Miten lunastan voittoja ja miten voittotili toimii?

Voittoja voi lunastaa heti tai jos haluaa voi myös kerryttää voittoarvoa voittotilille. Voitot säästyvät voittotililläsi kolme vuotta arpjaiskauden päätyttyä. Jos haluat lunastaa voitot heti, niin voit heti arpojen rekisteröinnin jälkeen siirtyä ”kauppa”-kohtaan ja lunastaa haluamasi voitto/voitot. Voittoarvoa voi myös säästää myöhäisempään ajankohtaan, jos haluat yhdistää useampia voittoarvoja ja lunastaa arvokkaampia voittoja. Valinta on sinun!

Jos haluat kerryttää voittoarvoa, voit milloin tahansa kirjautua sisään asiakastunnuksillasi joita saat ensimmäisen arvan rekisteröinnin yhteydessä. 

HUOM! Voitot arvoltaan yli 220€ pitää lähettää meille kirjattuna kirjeenä osoitteeseen Urheilun Unelma-Arpa Oy, PL91, 00381 Helsinki.

MITEN OSALLISTUN 20 000€ KULTAHARKON LISÄARVONTAAN?

Miten osallistun lisäarvontaan?

Kaikki rekisteröidyt ”ei voittoa”-arvat osallistuvat lisäarvontaan jossa arvotaan 20 000€ arvoinen kultaharkko. Arvat rekisteröidään joko netin kautta tai lähettämällä arvat toimistollemme rekisteröitäväksi (yllä löytyvien ohjeiden mukaisesti). Arpa pitää rekisteröidä viimeistään viiden arkipäivän kuluessa arpajaiskauden päätyttyä (arpajaiskaudet kestävät aina puoli vuotta ja päättyvät 14.4 ja 14.10).

Milloin lisäarvonta suoritetaan?

20 000€ arvoisen kultaharkon lisäarvonta suoritetaan kaksi kertaa vuodessa. Arvonta suoritetaan aina kahden viikon kuluessa arpajaiskauden päätyttyä.

TilaaArpoja