logox2

POPUP FOR SIDE BANNER VOITOT

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

SLIDER POPUP CONTENT FOR SLIDE 1

SLIDER POP UP CONTENT FOR SLIDE 5

FINLANDS STÖRSTA VARULOTTERI

HUVUDVINST VÄRD 100 000 € TILL LAHTIS

En huvudvinst värd 100 000€ gick till Raimo från Lahtis. Raimo tänkte inte tro sina egna ögon då han registrerade sin lott med hjälp av internetkoden på nätet. Fram kom det en ruta som meddelade att han vunnit huvudvinsten. Raimo måste ännu dubbelchecka att det inte var något skämt eller dylikt, genom att skrapa fram de tre “Huvudvinst”-rutorna på lotten. Och där fanns de!

En glad Raimo besökte vårt kontor i Helsingfors och fick vinstkaffe och kaka, samtidigt som han hämtade vinstlotten till oss. Det tog en tid för Raimo att bestämma vilka vinster han ville ha för det stora vinstvärdet. Sist och slutligen valde han tre stycken Nissan Qashqai-bilar, och ett resepresentkort som inte sådär bara tar slut. En ny lotteriperiod är nu igång igen, vilket betyder att en ny huvudvinst igen delas ut.

Kanske DU är den nästa som vinner huvudvinsten?

20 000 € GULDTACKA UTLOTTAD!

Förra lotteriperiodens extradragning är utförd och denna gång finner vi 20 000€ värda guldtacka i Björneborg!

Eisa kom till vårt kontor för att hämta sin guldtacka och på samma gång åt vi bulla och munk för att fira vår lykliga vinnare för denna gångs extradragning. Några från vårt försäljningsteam var med vid mottagnignen.

Man kan delta i extradragningen genom att registrera alla “icke vinst”-lotter. Registreringen kan ske genom vår nätsida eller genom att skicka lotterna till vårt kontor (Urheilun Unelma-Arpa Oy, PL91, 00381 Helsinki). kom alltså ihåg att registrera alla “icke vinst”-lotter!

ANDRA VINNARE

Markku skrapade en splitterny bil till sig
Efter att ha varit prenumerationskund i över halvt år, tänkte Markku inte tro sina ögon när han skrapade ett vinstvärde på 30 000 euro från sin Urheilun Unelma-Arpa lott. Med sitt vinstvärde valde Markku en Nissan Qashqai bil, och är därför för första gången i livet en ägare av en splitterny bil.

En 13 000 euros värd vinst ledde till Nordamerika samt Söderns värme
Vi bjöd förra våren Timo till vårt kontor på bulla och kaffe, då han vunnit ett vinstvärde på 13 000 euro från en Urheilun Unelma-Arpa lott. Med vinstvärdet valde Timo ett resepresentkort som han användt till att resa till bland annat New York, Kanada och Spanien.

Till Thailand för att fira 60-årskalas med sin fru
Erkki skrapade fram ett 2 500 euros vinstvärde och valde ett resepresentkort. Nu är en resa till varma Thailand bokad för att fira att frun fyller 60 år.

“Och inte är det ju allt att man själv får vinster, utan vinsterna går ju tille ett gott ändamål”, kommenterar Erkki.

Kaisu skrapade en vinst på 30 000 euro till sig själv
Kaisu skrapade ett 30 000 euros vinstvärde från sin Urheilun Unelma-Arpa lott! Till vinst valde hon en ny Nissan Qashqai bil.

Vinnare av guldtackor värda 20 000 euro
I extradragningen, som ordnas i slutet av varje lotteriperiod, har det redan funnits elva lyckliga vinnare. Guldtackorna har gått till Björneborg, Ryttylä, Kajana, Helsingfors, Riihimäki, Imatra, Kurikka, Kyrkslätt och Raumo.

Grattis till alla som vunnit guldtackor!

En Nissan Micra värd 13 000 euro till Niilo
Niilo skrapade en 13 000 euros värd vinst från sin Urheilun Unelma-Arpa lott, och valde en Nissan Micra för vinstvärdet.