TILAA URHEILUN UNELMA-ARPA! YHTEENSÄ YLI 160 000 VOITTOA!

Tue Sinäkin suomalaisten lasten ja nuorten ​urheilua ja unelmien matkaa huipulle.

VOIT VOITTAA JOPA
200 000 EURON
ARVOISEN PÄÄTAVARAPALKINNON!

Urheilun Unelma-arpa on houkutteleva tapa tehdä hyvää ja toteuttaa unelmia.​ Unelma-arpa on Valon, Suomen Olympiakomitean ja 15 muun urheilujärjestön yhteinen tavara-arpajainen. Sen tuotto käytetään suomalaisten lasten ja nuorten urheiluharrastuksen tukemiseen – tilaamalla Unelma-Arpoja Sinäkin olet toteuttamassa unelmia.

TUTUSTU ARVOKKAISIIN TAVARAVOITTOIHIMME!

Tilaamalla itsellesi Unelma-Arvan kuukausiarvat, voit toteuttaa myös omia ​unelmiasi. Joka viides arpa voittaa, jopa ”ei voittoa” – arvallakin voit voittaa​ ikioman 20 000 euron arvoisen KULTAHARKON! Halutessasi voit kerätä ​voittoarvoa voittotilillesi ja näin saavuttaa haluamasi tavarapalkintoja.

Onni on suosinut Urheilun Unelma-Arvan ostajia.​
Kaisu voitti Nissan Qashqai -katumaasturin!

Valkeakoskelainen Kaisu raaputti Urheilun Unelma-Arvasta 30 000 euron arvoisen voiton! ​Kaisu valitsi itselleen Nissan Qashqai-katumaastoauton. Onnea Kaisulle Valkeakoskeen!

Urheilun Unelma-Arpa toteuttaa unelmia. Suomen suurin ja monipuolisin tavara-arpajainen palkitsee. Joka​ viides Unelma-Arpa voittaa ja tavarapalkinnot ovat mahtavia – yhteisarvo tosiaan yli 2,3 miljoonaa euroa!​ 160 000 tavarapalkinnon joukosa on varmasti sinunkin voittosi odottamassa…