logox2

POPUP CONTENT

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

logox2

POPUP CONTENT 2

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

TILAUSARPA ON VARAINHANKINNAN KULMAKIVI.

Pitkät perinteet Ruotsissa

Urheilun Unelma-Arvan tilausarvalla arvan
ostaja tukee suomalaisten lasten ja nuorten urheiluharrastusta ja voi voittaa itselleen arvokkaita tavaravoittoja.

Ruotsissa tilausarpaa on käytetty jo 50 vuoden ajan yhdistyksien, järjestöjen ja seurojen varainhankinnassa. Ruotsissa tilausarvoilla varainhankintaa suorittavat mm. kulttuuri- ja raittiusjärjestöt, poliittiset puolueet
ja kuten 
meilläkin, tilausarvalla on merkittävä rooli urheilun varainhankinnassa.

Vuosittain ruotsalaiset ostavat tilausarpoja 500 miljoonan euron arvosta! Pääosin puhelin-
markkinoinnilla 
myytävä tilausarpa onkin Ruotsissa vakiintunut varainhankintatapa.

Myös suomalaisilla on pitkät perinteet tilaustuotteiden ostamisessa. Olemme jo nähneet tilausarpatuotteiden löytäneen paikkansa myös suomalaisessa varainhankinnassa.

Urheilun Unelma-Arpa on ensimmäinen tilausarpa Suomessa. Unelma-Arvan myynti tapahtuu kuten Ruotsissakin, telemarkkinoinnilla, suoramarkkinoinnilla, sähköisellä markkinoinnilla ja urheiluseurojen myymänä.

Urheilun Unelma-Arvan
tehtävä on tukea unelmia

Varainhankinta-arpajaisten tarkoitus on tuoda voittoja arvanostajille ja tuottoa edunsaajille. Urheilun Unelma-Arvan voittojen arvo on 43% myytävien arpojen arvosta, se on reilusti ylitse arpajaislaissa määrätyn 35% arvon.

Urheilun Unelma-Arpa on Suomen suurin tavara- arpajainen. Yksittäisen tavara-arpajaisen tavaravottoarvo on yli 2,2 miljoonaa euroa. Päätavara-voittoarvo on 50 000-200 000 e.
kultaharkotUrheilun Unelma-Arpa antaa voitto-
mahdollisuuden myös ”ei voittoa” -arvoille. Rekisteröimällä ”ei voittoa” -arvat voittotilille, niillä osallistutaan 20 000 euron arvoisen kultaharkon arvontaan. Urheilun Unelma- Arvassa joka viides arpa voittaa.

KUINKA MYYMME URHEILUN UNELMA-ARPAA?

kuvake_02

Myyjämme soittaa
asiakkaalle

Myymme Unelma-Arpaa suora-
markkinoinnilla, urheiluseurojen kautta ja puhelimarkkinoinnilla. Myyjämme soittavat asiakkaille ja esittelevät tilausarpa-tuotteemme. He kertovat asiakkaille kuinka Urheilun Unelma-Arpa toimii, millaisia tavarapalkintoja on voitettavissa ja että arpajaisen ylijäämä jaetaan Suomen Olympiakomitean ja 15 muun edunsaajajärjestön kautta.

Lähtökohtana arpatilauksien myynnille on läpinäkyvä ja hyvien tapojen mukainen toiminta. Taltioimme myyntipuhelut laadunvalvonnan takia ja epäselvissä tapauksissa pystymme tarkistamaan myyntisoiton asianmukaisuuden.
arpojatilaisarpa2

kuvake_03

Kuuntelemme
asiakkaitamme

Miellyttävän ajanviihteen varmistamiseksi kehitämme jatkuvasti myyntiprosessiamme. Asiakkaanamme ole rohkeasti meihin yhteydessä, jos sinulla on risuja tai ruusuja annettavaksi myynnillemme. Näin varmistamme Urheilun Unelma-Arvan kehittymisen, luomme arvan ostajille miellyttäviä ja jännittäviä raaputushetkiä sekä mielihyvää suomalaisen nuorisoliikunnan tukemisesta.

Uusasiakashankinnassa emme tietoisesti soita ja myy arpoja yli 80-vuotiaille henkilöille. Puhelinmyynnissä noudatamme Suomen lakia ja määräyksiä.

kuvake_01

kuvake_04

Mikä on Urheilun
Unelma-Arpa tilausarpa?

Tilausarpa-tuote pitää sisällään monia hyviä ominaisuuksia. Muutaman kuukauden tilauksen jälkeen tilaaja huomaa, kuinka palkitsevaa ja miellyttävää on saada kuukausittain arpoja kotiinsa.

Muutaman kuukauden mukana oltuaan on asiakkaamme voinut kerätä voittotilillensä useampia voittoarvoja ja siten voinut saavuttaa arvokkaampia voittoja. Kun kolmen kuukauden kokeilun aikana asiakas on saanut voittoja itselleen voi tilaaja helposti jatkaa Urheilun Unelma-Arvan parissa, tilauksen jatko ei vaadi mitään toimenpiteitä. Jos arpatilaaja kuitenkin kokee, että kolme arpalähetystä oli hänelle sopiva määrä nuorten urheilun tukemiseen, voi tilauksen katkaista olemalla meihin yhteydessä.

Urheilun Unelma-Arvan tilaaja sitoutuu vastaanottamaan vain kolme arpalähetystä. Jokainen arpalähetys sisältää 5 arpaa (arvo a 6 e) sekä postitusmaksun 2 e eli yhteensä 32 e/lähetys ja yhteensä kolmesta lähetyksestä 96 e. Arpalähetykset tulevat noin kuukauden välein, yhteensä asiakas saa 15 arpaa. Kolmen arpalähetyksen jälkeen asiakas voi halutessaan peruuttaa tilauksen ainoastaan ilmoittamalla peruutuksesta arpajaisten toimeenpanijalle (ks. alla Asiakkuuden irtisanominen).

MITEN URHEILUN UNELMA-ARPA TILAUSARVAN MYYNTITILAUS ETENEE?

Myymme Urheilun Unelma-Arpaa urheiluseurojen kautta, suoramarkkinoinnilla ja puhelinmarkkinoinnilla.
Alla kerromme kuinka toimimme tilauksen tapahtuessa puhelinmarkkinoinnin kanssa.

kuvake_02

1. Tuotteen esittely – tilaus

Myyntikeskustelussa myyjä esittelee itsensä ja edustamansa edunsaajan. Myynti-
keskustelussa 
käydään läpi mistä on kyse, mikä on tuote, mikä on kustannus ja kuka on edunsaaja.

Kun on edetty tilaukseen kerrotaan että nauhoitetaan sovitut asiat jotka kerrataan. Näin voimme jälkeenpäin tarkistaa myyntisoiton asianmukaisuuden.

Myyntikuittauksessa kerrataan:

· Yhteystiedot sekä syntymävuosi
· 3 kuukauden sopimusjakso
· Tämän jälkeen voi itse päättää haluaako
jatkaa vai ei
· Jokainen arpalähetys maksaa 32e. Erilliset arpalähetykset tulevat kukin omalla laskulla noin kuukauden välein
· Jos on kampanjakohtaisia etuja kuten voittotakuu tai joitain muita erikoisetuja ne kerrataan

kuvake_05

2.Tekstiviestivahvistus

Tilaukseen johtaneen puhelinmyynti-
keskustelun jälkeen asiakas saa 1-2 pv sisällä tilauksen vahvistavan tekstiviestin matkapuhelimeensa, jossa lyhyesti kerrotaan mitä

hän on tilannut. Viestissä on lisäksi mukana yhteystieto, johon asiakas voi ottaa yhteyttä mikäli hänellä on jokin asia mitä askarruttaa. Mikäli asiakas ei haluakaan tilaamiansa arpalähetyksiä, hän voi olla yhteydessä Urheilun Unelma-Arpaan, niin arpalähetyksiä ei lähetetä hänelle ja tilaus katkeaa ennen alkamistaan eikä tilaaajalta veloiteta mitään. Tekstiviesti vahvistus on mahdollista vain matkapuhelinliittymiin.
kuvake_04
3. Ensimmäinen

arpalähetys jossa
mukana Tilausvahvistus

Mikäli 1-2 viikkoa arpalähetystilauksesta ei ole tullut peruutusta saa tilaaja sopimuksen mukaan ensimmäinen arpalähetyksen. Arpalähetyksen yhteydessä on lasku ja laskun kääntöpuolella Tilausvahvistus, joka kertaa mitä on keskusteltu ja sovittu puhelinkeskustelussa. Tilausvahvistuksessa kerrotaan että tilaajalla on 14 vrk palautus/peruutusaika käyttämättömille arvoille. Peruutustilanteessa tilaaja lähettää käyttämättömät (raaputtamattomat) arvat postitse takaisin arpajaisten toimeenpanijalle (Urheilun Unelma-Arpa Oy, PL 91, 00381 Helsinki). Näin toimien tilaus katkeaa ennen alkamistaan eikä tilaajalta veloiteta mitään.

kuvake_06

4. Asiakkuus

Asiakkuuden aluksi on sovittu 3 kk:n sopimusjaksosta, jonka jälkeen asiakas voi irtisanoa sopimuksen ilmoittamalla peruutuksesta.

Arpajainen on ympärivuotinen, vuodessa on kahdet eri arpajaiset (ajalta 15.10-14.04 ja toinen ajalta 15.4-14.10). Tilaaja, joka on mukana pidempään osallistuu useaan eri arpajaiseen saaden mahdollisuuden eri arpajaisten pääarvontoihin sekä jokaisen arpajaiskauden “Ei voittoa” -arvontaan, jossa voi voittaa 20 000 euron arvoisen kultaharkon. Asiakas voi kerryttää alle 500 e voittoarvot henkilökohtaiselle voittotililleen ja näin lunastaa arvokkaampia tavaravoittoja myöhemmin. Voittotilin voittoarvot ovat voimassa kolme vuotta kyseisen voittoarvon arpajaisen umpeuduttua.

kuvake_07

5. Asiakkuuden
irtisanominen

Asiakkuuden irtisanominen voidaan tehdä ennen kuin on arpalähetyksiä tullut ilmoittamalla arpajaisten toimeenpanijalle alla mainituin tavoin jolloin tilaus katkeaa.

Asiakkuuden irtisanominen ensimmäisen arpalähetyksen tultua tilaajalle. Peruttamisajan sisällä voidaan peruutus tehdä ilmoittamalla arpajaisten toimeenpanijalle alla mainituin tavoin sekä lähettämällä käyttämättömät arvat arpajaisten toimeenpanijalle (Urheilun Unelma-Arpa Oy, PL 91, 00381 Helsinki), jolloin tilaus katkeaa eikä tilaajalta veloiteta mitään.

Kolmen arpalähetyksen jälkeen asiakkuus voidaan irtisanoa milloin tahansa ilmoittamalla meille irtisanomisesta. Mikäli seuraava arpalähetys olisi peruuttamistilanteessa jo matkalla tai saapunut tilaajalle, voi tilaaja palauttaa tilauksen eikä häneltä veloiteta kyseisestä lähetyksestä.

Tilauksen peruutustavat:
Puhelimitse: 010 328 3000.
Sähköpostilla: info@unelma-arpa.fi
Kotisivumme kautta:
www.unelma-arpa.fi/asiakaspalvelu

SÄÄNNÖT JA EHDOT

Painamalla alla olevia painikkeita saat esille arpajaisten eri kohtien säännöt ja ehdot. Pa-
inikkeet avautuvat PDF-tiedostoina joita voi esimerkiksi ladata tietokoneelle tai tulostaa.