ARPAJAISESSAMME VOITTANEITA

PÄÄVOITTO LAHTEEN

Päävoitto arvoltaan 100 000 euroa meni Raimolle Lahteen. Raimo ei ollut uskoa näkemäänsä, kun hän rekisteröi arvan internetsivustomme kautta ainoastaan raaputtamalla arvan ”internetkoodi”-kenttää. Eteen pomppasi ruutu jossa luki, että Raimo oli voittanut päävoiton. Raimon piti vielä tarkistaa että kyseessä ei ollut pila tai vastaavaa, raaputtamalla esille kolme ”Päävoitto”-ruutua. Ja sieltähän ne löytyi!

Onnellinen Raimo kävi toimistollamme Helsingissä kahvilla ja kakulla, ja luovutti samalla voittoarvan meille. Raimo ei heti tiennyt mitä voittoja hän halusi lunastaa isolla voittoarvollaan. Loppujen lopuksi hän päätti lunastaa kolme Nissan Qashqai-autoa, ja matkalahjakortin joka ei noin vain lopu kesken. Nyt on taas käynnissä uusi arpajaiskausi, ja uusi päävoitto on taas jaossa.

Ehkä sinä olet seuraava onnellinen päävoiton voittaja?

20 000 € KULTAHARKKO ESPOOSEEN!

KOLMASTOISTA 20 000€ ARVOINEN KULTAHARKKO ON LUOVUTETTU VOITTAJALLE!

Viime arpajaiskauden lisäarvonta on suoritettu ja 20 000€ arvoinen kultaharkko on luovutettu voittajalle. Kolmastoista voittaja löytyi Espoosta, PALJON ONNEA!

Seuraava lisäarvonta suoritetaan taas nykyisen arpajaiskauden päätyttyä.

Lisäarvontaan osallistuu rekisteröimällä kaikki “ei voittoa”- arvat. Rekisteröiminen onnistuu internetsivustomme kautta, tai lähettämällä arvat postitse toimistollemme (A-Lottex Oy, PL91, 00381 Helsinki) rekisteröitäväksi. Muista siis myös rekisteröidä kaikki “ei voittoa”-arvat!

Lue lisää lisäarvonnoista täällä.

Jo kolmetoista 20 000€ arvoista kultaharkkoa voitettu lisäarvonnassa!

Extra-arvonnassamme, jonka järjestämme jokaisen arpjaiskauden lopussaa, on jo ollut kolmetoista onnellista voittajaa. Kultaharkot ovat menneet Poriin, Ryttylään, Keravalle, Kajaaniin, Helsinkiin, Riihimäkeen, Imatralle, Kurikkaan, Kirkkonummelle,Espooseen ja Raumalle.

Onnea kaikille kultaharkon voittajille!

MUITA VOITTAJIA

Markku raaputti itselleen ensimmäisen upouuden autonsa

Oltuaan tilausasiakkaana yli puoli vuotta, Markun silmät meni pyörälle kun hän raaputti itselleen 30 000 euron arvoisen voiton. Markku valitsi Nissan Qashqai auton, ja sai näin itselleen elämänsä ensimmäisen upouuden autonsa.

thailand_elämysm_aasiaan

Thaimaahan viettämään 60-vuotisjuhlat vaimonsa kanssa

Erkki raaputti itselleen 2 500 euron arvoisen tavaravoiton, ja lunasti voitollaan matkalahjakortin. Matka Thaimaahan on nyt tilattu juhliakseen vaimonsa 60-vuotis synttärit Thaimaan lämmössä.

“Eikä siinä kaikki että itse saa voittoja, vaan varathan menee hyvään tarkoitukseen”, Erkki kommentoi.

Malena

14 000 € voitolla uusi viistoperä

Malena valitsi Skoda viistoperän 14 000€ voitollaan.

Onnea Malenalle!

1400 euron voittaja

14 000 € arvoinen voitto

Ilouutisia saatiin toimistolle kun Ulvi soitti asikaspalveluumme ja ilmoitti innostuneena että oli voittanut 14 00 € arvoisen voiton!

Ulvi päätti lunastaa osan voitosta heti sisustuslahjakorttina ja osan myöhemmin matkalahjakorttina.

Onnea Ulville!

2500€

2500 € arvoisen Urheiluvälinelahjakortin lahjaksi 

Onnellinen asiakas soitti asiakaspalveluumme ja kertoi innoissaan että hän oli voittanut 2500 €!

Hän päätti että haluaa lunastaa urheiluvälinelahjakortin ja antaa lahjoja sukulaislapsilleen.

Onnea voittajalle!

13 000 € Tjäreborg matkalahjakortti

Timo kutsuttiin toimistoomme pullakahville kun saimme tiedon että hänellä oli käynyt varsin hyvä onni, Timo oli raaputtanut 13 000 € arvoisen voiton Unelma-Arvastaan! Voitokseen Timo valitsi 13 000 € arvoisen Tjäreborgin lahjakortin.

Toistaiseksi Timo on käynyt New Yorkissa ja Kanadassa, mutta myös etelän lämmössä Espanjassa.

– Kun suomen kesä oli niin ikävä niin piti matkustaa etelän lämpöön.

Ja vieläkin löytyy arvoa jäljellä lahjakortista, minneköhän matka vie seuraavaksi?

Onnea Timolle!

Mäkelä

13 000 € Nissan Micra

Onnellinen asiakas kävi toimistollamme luovuttamassa arvan jossa oli 13 000 € VOITTO! Voittoarvolla Niilo päätti lunastaa Nissan Micra auton.

Onnea Niilolle!

IMG_20180904_153123

2500€ voittaja

Kari raaputti itselleen 2500 euron arvoisen tavaravoiton, ja lunasti voitollaan matkalahjakortin. Hän kertoi myös että ilman tätä iloista yllätystä talvireissu oli ehkä jäänyt tekemättä!

Paljon onnea Karille!