Miten saan voittoarvoa?

Urheilun Unelma-Arvan tilausasiakkaana saat kuukausittain kotiin viisi arpaa. Voittoarvoa saat raaputtamalla voittoja arvoista. Rekisteröi arvat ja lunasta voittoja voittoarvolla, voit myös kerryttää voittoarvoa yhdistämällä useampi voitto (lue lisää alhaalla).

 

UUTTA! Maksu voittoarvolla ja käteisellä.

Nyt voit maksaa ostoksesi osittain voittoarvolla ja käteisellä, tai myös kokonaan käteisellä. Eli jos löydät tuotteen johon voittoarvosi ei riitä, niin voit maksaa erotuksen käteisellä. Voit tietysti myös lunastaa koko ostoksesi voittoarvolla.

 

Toimituskulut

Kun lunastat voittosi täysin voittoarvolla toimitus sisältyy hintaan. Kun maksat käteisellä tai osittain käteisellä (voittoarvo + käteinen), toimituskulu veloitetaan seuraavasti:

Ostosumma Toimituskulut
1-49€ 5 €
50 – 99€ 7,50 €
 100€  + 10 €

VOITTOTILI – Voittoarvon kerryttäminen

Voit kerätä 6€ – 220€ arvoiset voittosi voittotilille. Yhdistämällä useamman voiton arvot saat lunastettua itsellesi arvokkaampia voittoja. Voittotili on loistava tapa saavuttaa unelmansa, rekisteröidyt voitot ovat voimassa kolme vuotta ko. arpajaisen päättymisestä – voit todellakin kerätä itsellesi vaikka painepesurin tai Hawaijin matkan.